Lynch Architects

First page target

Amwell Street

From 2009-2016 Lynch Architects occupied a 19th century school building in Clerkenwell, central London. Over the years - as we grew in numbers and our projects grew in size - our office space expanded accordingly. In 2011, we agreed to lease the upper floor of a little modern structure on the site of the old school, and set about connecting this to the original school building via a small glazed link corridor. This entailed making some new openings in the end gable wall of the Victorian school block, and the expansion allowed us to create a large meeting room defined by the tall, glazed original 19th century screen walls. New Birch Plywood linings and furniture pieces allowed us to store and to display our working models, and our archive - creating a living museum of fragments of past projects, and things in progress.

Waypoint 1